Κατάστημα

Πόρτες Ασφαλείας

Σε εμάς θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας σε όλες τις διαστάσεις, σε διάφορα σχέδια και χρωματισμούς.
Αντικατάσταση κλειδαριάς σε θωρακισμένη πόρτα Cisa, Mottura, Atra, Securemme, Potent κτλ. Μετατροπή σε κλειδαριά με DEFEDER.

Χρηματοκιβώτια

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χρηματοκιβώτια διαφόρων μεγεθών, για δωμάτια ξενοδοχείων και συγκροτημάτων ηλεκτρονικά ή και με κλειδί μόνο, Πυράντοχα και χρηματοκιβώτια βαρέως τύπου.

 

Γραμματοκιβώτια

Γραμματοκιβώτια εξωτερικού και εσωτερικού χώρου Πολυκατοικιών. Πίνακες ανακοινώσεων.

Κλειδαριές

Σε εμάς θα βρείτε κλειδαριές Μπάρας Πανικού, κλειδαριές για Θωρακισμένες Πόρτες, αφαλό για κλειδαριά, προστατευτικό αφαλού κλειδαριάς.κ.ά.

Κλειδιά

Στην Κλειδοτεχνική κατασκευάζουμε παντός τύπου κλειδιά ασφαλείας, κλειδιά για θωρακισμένες πόρτες,Κλειδιά Αλουμινίου Χρωματιστά και κλειδιά ομάδων.

Κλειδιά αυτ/των-Μοτοσικλετών με Immobilizer.

Στην Κλειδοτεχνική θα βρείτε κλειδιά αυτοκινήτων, παλιάς και νέας τεχνολογίας με Immobilizer, και για τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων. Αντιγράφουμε κλειδιά αυτοκινήτων και μοτοσικλετών
με immobilizer και τηλεχειρισμό.

Λουκέτα

Σε εμάς θα βρείτε λουκέτα απλά, λουκέτα Inox, λουκέτα με συνδυασμό, λουκέτα θαλάσσης & ασφαλείας, λουκέτα τάκου κ.α.

Auto Moto

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε αλυσίδες μοτοσικλέτας, κλειδαριές μοτοσικλέτας και ποδηλάτου, λουκέτα για το δισκόφρενο μοτοσικλέτας, μπαστούνι αυτοκινήτου κ.α.

Ρολά και Σιτες

Στην Κλειδοτεχνική επισκευάζουμε και αλλάζουμε τα ξύλινα ρολά με πλαστικά στο χρώμα της επιλογής σας. Ακόμη διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε μηχανισμούς και εξαρτήματα για πλαστικά ρολά (ιμάντες, ελατήριο ιμάντα κ.ά.).

Ταμπελάκια

 

Σφραγίδες

Μηχανισμοί Πόρτας

Επισκεφτείτε μας από κοντά για να σας δώσουμε λύσεις γύρω από οτιδήποτε αφορά σε μηχανισμούς και σούστες για τις πόρτες σας ώστε να εξασφαλίσετε ένα ομαλό άνοιγμα και κλείσιμο αποφεύγοντας θορύβους και φθορές.

 Μπρελόκ

Μπρελόκ-Emoticon-Ζώδια-μάρκες αυτοκίνητων ταμπελάκια-καρτελάκια.